Over ons

Weij Meubelwerk maakt meubels. Van stoelen, tafels en balies, tot keukens, tentoonstellingen en complete winkelinterieurs.

Weij Meubelwerk werkt voor particulieren, bedrijven en culturele instellingen. Wij leveren maatwerk. We denken en ontwerpen mee met klanten die een ruimtelijk probleem, een vaag schetsje of een idee hebben. Daarnaast werken we ook voor ontwerpers die hun bouwtekeningen zelf volledig hebben uitgewerkt.

Weij Meubelwerk is al  twintig jaar gevestigd in de ruime, goed geoutilleerde werkplaats aan de Piekstraat in Rotterdam. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf. Ons specialisme is het werken met hout en hoogwaardig plaatmateriaal. Als er andere materialen gebruikt moeten worden, roepen we de expertise in van gespecialiseerde bedrijven.  Voor grote projecten kunnen we ook altijd extra menskracht inhuren. Op deze manier houden we alles in eigen hand.

Heeft u belangstelling voor ons werk? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Jan-Willem van der Weij  – 010 4775155 of info@weijmeubelwerk.nl